Gebruiksvoorwaarden

Qualion Finance S.A. is eigenaar van de website. De volledige naam en het adres van het hoofdkantoor van Qualion Finance zijn:
659, Rue de Neudorf, L-2220 Luxembourg

Het CSSF controleert alle Luxemburgse vermogensbeheerders en banken. Ook Qualion finance. Kijk voor meer informatie over de cssf.lu

Qualion Finance S.A. is ingeschreven bij de Luxemburgse Kamer van Koophandel onder nummer B143539.
Het BTW-nummer van Qualion Finance S.A. is: LU22980507.

Op de website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke situatie is geschreven. We geven u op de website geen persoonlijk advies. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt. Als u wel persoonlijk advies wilt, dan helpen wij u graag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

We zorgen ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.
We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is . Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Alle informatie op de website is van Qualion Finance S.A.. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo’s. Elke reproductie van (een deel van) de website is strikt verboden zonder voorafgaande goedkeuring van Qualion Finance S.A..

Soms verwijzen wij naar een andere website , bijvoorbeeld via een link. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk.

De informatie op de website is bedoeld voor Luxemburg. In het buitenland kunnen andere regels gelden. We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen.